Lauantaina 6.elokuuta kisailtiin sahdin valmistuksen Suomen mestruudesta Isojoella. Kisassa oli ennätys määrä kilpailijoita 41. eri sahtipitäjästä.Tuomareiden mukaan taso oli kova. Ensimmäisellä eroittui jyviät akanoista ja valinta oli helpohko. Toiselle kierrokselle pääsi 18 sahtia ja valinta oli vaikeaa. Finaalissa oli 6 sahtia joiden maku ja tumma väri oli melko samanlaista sekä ennen kaikkea maku oli hyvä.

Hämeenkyrö jäi täällä kertaa neljänneksi. Espoo oli kolmas, Asikkala oli toinen ja voitto meni Hollolaan. Voittaja osallistui ensinmäistä kertaa SM kilpailuun.

Onnittelut voittajalle !

ESS, ITÄ-HÄME, SAHTIVERKKO, OLUTOPAS, ILKKA,

Isojoen SM-sahti oli hienosti järjestetty kilpa ja sai kohdata paljon sahdinystäviä ympäri Suomea.

Ensi vuonna kisaillaan Padasjoella .

I  ISOJOKI / KUURNA ry

Ai kunka Sysmä pärjäsi no tietysti 7. mutta kanisterin sahti määrän perusteella pääsi kuitenkin toiselle kierrokselle kuten myös Lahti + 16 muuta pitäjää.