Hyvää sateista huomenta sahdinystävät !
....ja tästä se lähtee....
40 l vettä ja humalaa
3 l aromiruismallasrouhetta
säkki sahtimallasta ja sitten sekoitusta ja odotusta .
Klo 9.30 ja lämpö nyt +52
Klo 11.47 noin viides tunti ja lämpöä ,+ 60 vähän vajaa
Asteita 65 ja tässä sitten pysytään tunti ja pestään vehkeet valmiiks.
Klo 13.39 Pikkasen pimee kuva mutta 65.
klo 14.39 ja lämpö + 70
klo 15.28 kuurina on nyt pedattu
klo 16.34 ensimmäiset 20 l juossut tällä kertaa vaaleaa vierrettä, käyte heräämässä henkiin parilla desillä hiivaa.
Jäähdytyd nopeasti .
Ensin lämpötilan tarkistus + 30 astetta
käyte sekaan ja sitten alkaa kuukauden odotus.
Värisävyjä vierteestä, oikealla vahvin.
Mäski melkein kaikkensa antaneena.
Suuret kiitokset kailkille mukana olleille ( <20) ja sivusta seuranneille (50) niin maailmalta kuin koto Suomestakin !
Kommentit