Hyvää sateista huomenta sahdinystävät !

....ja tästä se lähtee....

40 l vettä ja humalaa

3 l aromiruismallasrouhetta

säkki sahtimallasta ja sitten sekoitusta ja odotusta .

Klo 9.30 ja lämpö nyt +52

Klo 11.47 noin viides tunti ja lämpöä ,+ 60 vähän vajaa

Asteita 65 ja tässä sitten pysytään tunti ja pestään vehkeet valmiiks.

Klo 13.39 Pikkasen pimee kuva mutta 65.

klo 14.39 ja lämpö + 70

klo 15.28 kuurina on nyt pedattu

klo 16.34 ensimmäiset 20 l juossut tällä kertaa vaaleaa vierrettä, käyte heräämässä henkiin parilla desillä hiivaa.

 

Jäähdytyd nopeasti .

Ensin lämpötilan tarkistus + 30 astetta

käyte sekaan ja sitten alkaa kuukauden odotus.

Värisävyjä vierteestä, oikealla vahvin.

Mäski melkein kaikkensa antaneena.

Suuret kiitokset kailkille mukana olleille ( <20) ja sivusta seuranneille (50) niin maailmalta kuin koto Suomestakin !