Vihdoinkin sain viimesen satsin tehtyä maltaista joita epäilin hieman epäpäteviksi.

Ämpäri sahtimallasta, lasi ruista ja ruismallasta sekä vähän katajanmarjoja sekä humalaa, sopivasti kuumaa vettä ja sata asteiseen uuniin. Sitten asia jota ei hevin voi uskoa eli yhdeksän tunnin imellytys ja vierre oli laihaa :(.Kuurnaus kesti aika tarkkaa tunnin ja kuumensin koko vierteen kiehumispisteeseen. Jäähdytys ulkona yön yli ja seuravana päivänä 1/8 osa pala hiivaa , käyminen puolitoista päivää huoneenlämmössä ja ikävä kyllä parvekkeelle jälkikäymään.
Epäilen ettei sahdista tule täydellistä vaan jotain siltä väliltä joten siirrän sen sitten lautaselle.

Tässä pieni kuvakollaasi viimeisimmistä kokeiluista jossa yhtenä valmistusaineena on ihan rehellinen sahti. Sahdin väärinkäyttö, ei ei vaan hyvää lautasella :)