joAamu oli 17.6. Kun tein koko säkistä sahdin, mukana karamelli sekä ruismaltaita muttei mallastamatonta viljaa koska unohdin. Hiivana käytin molemmat pussit sinisestä kuivahiivaasta.

Illalla keitin katajavarin joka oli aamulla tuoksuvan punaista. Lämmitin sen ehkä 60 asteiseksi jolla kastelin maltaat. Aloitin kastelun ei kiehuvalla jotta mäskin lämpötila on koko ajan nuoseva. Lieneekö ollut ongelmaa kiehuvalla vedellä se ettei lopuksi lämpö enää nouse. Tarkkailin jopa kellosra että kävin tunnin välein sekoittamassa ja lisäämässä kiehuvaa katajavari +vesi. Jötin yhden ämpärillisen katajavaria syrjään jonka kuumensin kuurnaus vaiheessa ja kaadoin mäskin päälle. Pysäytin mäskäyksen lisäämällä kuumia kiviä yksitellen sekoiletten. Taisin laittaa viisi kahden nyrkin kokoista kiveä. Mäskäsin kuusi tuntia. Vierre juoksi todella nopeasti, lisäsin kuurinalle kuumennetun katajavarin sekä samean vierteen. Vierteen jäähdytin tosi kylmäksi ja tein jopa hiivasta käytteen. Sahti ehti käydä vajaan vuorokauden  kun oli pakko siirtää kellariin, ominaisuus paino noin 1.090 . Ei tullut ihan niin makeaa kun yleensä johtuneeko siitä ettei ollut mallastamatonta viljaa mukana